Schilderijen in opdracht

Bepaal zèlf maten en kleuren voor uw schilderij.

 

Schilderij-op-lichte-witte-wand-beige-muur

 

 

U wordt uitgenodigd in mijn atelier om het schilderij te beoordelen en mocht u dan aanvullende wensen hebben met betrekking tot kleuren en motieven, dan kunt u dit kenbaar maken.

 

 

schilderij-paars-lila-oranje

 

 

100% tevredenheidsgarantie en géén aanbetaling.

 

 

kleurrijk-schilderij-witte wand

 

 

schilderij-zachte-kleuren-witte wand

 

professioneel-abstract-kunstschilder-holland 

Méér info over opdrachten

 


Facebook https://www.facebook.com/ArieKoning.kunstschilder.schilderijen

België: www.grote-abstracte-bloemenschilderijen.be

Duitsland: www.abstrakte-malereien-mit-blumen.de

  

De onderstaande tekst is opgenomen om zichtbaar te zijn op internet. 


 

Een kleurrijk modern schilderij in opdracht

'Hiernaar hebben we al heel lang lopen zoeken', krijg ik regelmatig te horen. In mijn galerie-atelier in Alkmaar in de nabijheid van o.a. Amsterdam en Den Haag maak ik abstracte schilderijen met mooie warme kleuren en zachte tinten. In een geheel eigen schilderstijl. In diverse lagen olieverf worden de abstracte bloemen opgebracht op het doek.

Vaak wordt ook gezocht naar schilderkunst met specifieke kleuren of tinten voor op een lichte of juist donkere wand. Hierop passen prima enkele motieven met de primaire warme kleuren rood, geel en oranje. Maar ook met groene, blauwe en paarse of lila kleuren.  Momenteel zijn schilderijen gewild met abstracte bloemen met veel zachte en warme tinten roze, taupe, grijs, beige en wit.

 In geval van een opdracht bepaalt de klant zèlf de maten en de belangrijkste kleuren - warme, vrolijke kleuren of moderne heldere zachte tinten - voor uw moderne abstracte schilderij op een wand met beige en wit.

 Veel wordt er gekozen voor een  abstract schilderij met de kleuren oranje, geel en rood.  Lila, bruin, groen en paarse tinten zijn ook gewild. Temidden van zachte warme tinten beige, taupe, roze, grijs.  U wordt hiervoor in mijn atelier uitgenodigd. U kunt dus zelf invloed uitoefenen op het uiteindelijke resultaat van uw kleurrijke schilderij met bloemen. En het resultaat zal toch een echte 'Arie Koning' zijn,