De geur van olieverf,

de abstracte schilderkunst, de uitleg...

 

olieverfschilderij-met-bloemen-en-kleuren

 

 

schilderij-van-professionele-kunstschilder

 

 

modern-schilderij-met-vrolijke-kleuren

 

 

 

Kom naar mijn atelier 

Maak een afspraak ... 0031 (0)6 10770671 
Voor in mijn atelier of bij u thuis of uw bedrijf

Opdrachten 

(u kunt zèlf kleuren en maten bepalen):

 U wordt uitgenodigd om in mijn atelier het schilderij te beoordelen. U heeft hierbij de mogelijkheid om eventueel gewenste wijzingen aan te geven.

 Géén aankoopplicht - dus ook geen aanbetaling 

100%  tevredenheidsgarantie

 

actuele lijst beschikbare schilderijen

 


Facebook:  https://www.facebook.com/ArieKoning.kunstschilder.schilderijen

België: www.grote-abstracte-bloemenschilderijen.be

Duitsland: www.abstrakte-malereien-mit-blumen.de


 

 

atelierverkoop-kunstschilder-schilderijen

 

 


De onderstaande tekst is opgenomen zodat deze website nog beter kan worden gevonden door de zoekmachines. 

De meeste kopers van mijn abstracte schilderijen komen uit Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland, Utrecht en Amsterdam.  Vaak wordt  gezocht naar een groot abstract schilderij met mooie specifieke kleuren of tinten. Zoals de primaire kleuren rood, geel en oranje. Ook groen, blauwe en paarse kleuren zijn gewild.  Ook een modern abstract schilderij met  bloemen met zachte en warme tinten taupe, grijs, beige en wit is gewild. Atelierverkoop van mooie en grote abstracte schilderijen met mooie kleuren Alkmaar - Amsterdam

Ik heb mijn atelier in Alkmaar, nabijheid van Amsterdam,  ingericht als een galerie. Het is altijd mogelijk om een schilderij thuis te beoordelen voordat u het koopt. Thuis of op uw bedrijf kunt u pas echt beoordelen of de afmetingen en kleuren van het schilderij helemaal kloppen op een lichte of dondere wand in uw interieur c.q inrichting. Dat geldt ook voor grote abstracte schilderijen. In geval van een opdracht bepaalt u zèlf de belangrijkste kleuren (warme, vrolijke kleuren of moderne heldere tinten) voor uw moderne abstracte schilderij . En tussentijds bent u in de gelegenheid om uw wensen kenbaar te maken op grond van kleuren en compositie die al op het schilderij  staan. U wordt hiervoor in mijn atelier in Alkmaar, pal aan de gracht van het Luttik Oudorp uitgenodigd. U kunt dus zelf invloed uitoefenen op het uiteindelijke resultaat van uw kleurrijke schilderij.  Speciaal voor ù gemaakt. Een klein of groot abstract schilderij met mooie warme kleuren voor op een donkere of lichte wand.

Hartelijke groet en misschien tot ziens...

Professioneel kunstschilder Arie Koning