Modern groot olieverfschilderij voor bedrijf, kantoor, luxe interieurs

en 'n exclusieve inrichting

 

schilderijen-voor-bedrijf-kantoor

Schilderij met warme kleuren brengt sfeer

Kunst brengt sfeer, stimuleert de creativiteit en vermindert ook de stress. In zijn algemeenheid geldt dat schilderijen een formele, toegankelijke sfeer kan oproepen bij uw klanten.

 

canvas-schilderijen-kopen-kantoor

Maatwerk

Hedendaagse kunst kan uw bedrijfsimago onderstrepen en versterken. Voor uw werknemers schept kunst ook een plezierig en stimulerend werkklimaat. 

Arie Koning levert maatwerk met zijn schilderijen. U kunt zelf maten en belangrijkste kleuren bepalen. En u heeft inspraak in de laatste fase van de wording van het schilderij. Met name in het kleurgebruik. U wordt hiervoor uitgenodigd in het atelier van Arie Koning. Dit geldt voor uw bedrijf, kantoor, maar óók voor de pariculiere markt.

 

schilderij-luxe-en-exclusief-interieur

Van harte welkom in mijn atelier 

Maak een afspraak ... 0031 (0)6 10770671 
 

OPDRACHTEN (u heeft zèlf kleuren en maten kunnen bepalen):

U wordt uitgenodigd om in mijn atelier het schilderij te beoordelen en eventueel gewenste kleuraanpassingen aan te geven

 Géén aankoopplicht - dus ook geen aanbetaling 

 100%  tevredenheidsgarantie

zie actuele lijst beschikbare schilderijen


Facebook https://www.facebook.com/ArieKoning.kunstschilder.schilderijen

België: www.grote-abstracte-bloemenschilderijen.be

Duitsland: www.abstrakte-malereien-mit-blumen.de


 

Veel mensen zoeken vaak heel lang naar een groot abstract of modern schilderij dat geheel naar hun smaak is.

Vandaar de onderstaande tekst zodat deze website nog beter kan worden gevonden. Een mooi groot abstract schilderij met warme kleuren en tinten  in olieverf geschilderd door een professioneel kunstschilder voor uw bedrijf, kantoor, maar óók voor de pariculiere markt;  in een design omgeving of in een luxe-, exclusief interieur. In geval van een opdracht bepaalt u zèlf de maten en de belangrijkste kleuren (warme, vrolijke kleuren of moderne heldere tinten) voor uw moderne abstracte schilderij . 

Site map

Véél grote schilderijen van Arie Koning hangen reeds in een design omgeving of in luxe interieurs en in 'n exclusieve inrichting. Informatie over het aankopen van een kleurig abstract kleurrijk schilderij met  abstracte bloemen, licht, vrolijk en helder. Met warme kleuren in olieverf geschilderd, stijlvol en met een luxe uitstraling en energie. Arie Koning is professioneel kunstschilder in het topsegment. Voor een groot modern schilderij in galerie, gallery & verkoop atelier.